Tel. 0754 612 057 / 0740 090 863

Florionline.net: Florarie online in Bucuresti | Livrare flori | Flori online

Crini

10 Articol(e)

pe pagina

 • Royal

  Crini albi, purtatorii de cuvant ai sinceritatii in cea mai pura forma, te vor ajuta sa-ti accentuezi bunele maniere. Fa-i o surpriza placuta prin acest buchet splendid din crini albi.

  Compozitie: 7 crini albi imperiali, Verdeata decorativa, Ambalaj asortat

  Vezi mai mult
  150 lei

 • Imperial bascket - Delicios

  Acest aranjament luxuriant va poate innobila linving - ul sau spatiul de primire a oaspetilor oferind o nota in plus de eleganta impreuna cu un tort delicios ( 1,300 kg ) pentru un cadou imperial. Puteti alege sortimentul de tort dorit din categoria " Torturi "

  Oferta este valabila cu livrare doar in Bucuresti si in zonele limitrofe. Comanda trebuie plasata cu minim 24 ore inaintea livrarii.

  Vezi mai mult

  Regular Price1: 740 lei

  650 lei

 • Imperial bascket - Gifts for Men

  Acest aranjament luxuriant va poate innobila linving - ul sau spatiul de primire a oaspetilor oferind o nota in plus de eleganta impreuna cu o sticla de Jack Daniel's ( 0.700 ml ) pentru un cadou rafinat.

  Compozitie: Crin alb imperial 15 fire . Trandafiri albi 10, Gipsofila 10 fire, Verdeata mixta - Jack Daniel's ( 0.700 ml

  Vezi mai mult

  Regular Price1: 750 lei

  600 lei

 • Imperial bascket - Deluxe

  Acest aranjament luxuriant va poate innobila linving - ul sau spatiul de primire a oaspetilor oferind o nota in plus de eleganta si stil impreuna cu o sticla de sampanie Moet ( 0.750 ml ) , un cadou ideal pentru o impresie deosebita.

  Compozitie: Crin alb imperial 15 fire . Trandafiri albi 10, Gipsofila 10 fire, Verdeata mixta, sampanie Moet ( 0.750 ml )

  Vezi mai mult

  Regular Price1: 840 lei

  690 lei

 • Red Exotic

  Anthuriumul rosu si garoafe, formeaza împreuna un buchet elegant, care va fi cu siguranta cadoul potrivit pentru oricare ocazie.

  Compozitie:  6 fire anturium rosu , 3 fire Crin, 10 fire Garoafe,  Verdeata decorativa

  Vezi mai mult
  190 lei

 • Imperial Basket

  Acest aranjament luxuriant va poate innobila linving - ul sau spatiul de primire a oaspetilor oferind o nota in plus de eleganta si stil. Comanda acest superb aranajament floral prin Florionline.net Compozitie: Crin alb imperial 15 fire . Trandafiri albi 10, Gipsofila 10 fire, Verdeata mixta, Ambalaj asortat Vezi mai mult
  410 lei

 • Spring Memories

  Acest aranjament floral deosebit este potrivit pentru a invesli pe cineva drag prin contrastul de culoare. Florarie Online, livrari flori la domiciliu prin Florionline.net Compozitie: 5 minitrandafiri portocalii, 7 crini galbeni, 1 crin roz, 7 gerbera roz, 9 garoafe rosii, Verdeata asortata Vezi mai mult
  260 lei

 • Bucuria nuantelor

  Fericire este ceea ce degaja acest buchet din gerbera, alstroemerie si crizantema.Trimite acest superb buchet pentru a lumina ziua cuiva!

  Buchet flori: 5 crini protocalii, 5 alstrimeria, 5 margarete albe, Verdeata mixta, Ambalaj asortat

  Vezi mai mult
  170 lei

 • Cub alb

  Acest aranjament de trandafiri, crini si gerbera de un alb pur, este prezentat in contrast într-un cub negru de 12cm din ceramica (în funcţie de disponibilitate poate fi inlocuit cu un cub alb).Perfect ca ornament pentru orice spatiu . Vezi mai mult
  160 lei

 • Imperial bascket - Complet

  Acest aranjament luxuriant va poate innobila linving - ul sau spatiul de primire a oaspetilor oferind o nota in plus de eleganta si stil impreuna cu o sticla de sampanie Moet ( 0.750 ml ) si un tort delicios ( 1,300 kg ) pentru un cadou complet. Puteti alege sortimentul de tort dorit din categoria " Torturi

  Oferta este valabila cu livrare doar in Bucuresti si in zonele limitrofe. Comanda trebuie plasata cu minim 24 ore inaintea livrarii.

  Vezi mai mult

  Regular Price1: 1.135 lei

  980 lei

10 Articol(e)

pe pagina