Tel. 0754 612 057 / 0740 090 863

Florionline.net: Florarie online in Bucuresti | Livrare flori | Flori online

Buchete de flori

Articole 1 pana la 10 din 28 in total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Scent with Love

  Un buchet incarcat de romantism, sentimente de pretuire si admiratie. Buchet de trandafiri: - 27 fire de trandafiri - 10 fire de soledago Verdeata mixta Vezi mai mult
  320 lei

 • Armonie

  Surprinde-o oricand cu flori, dar mai ales cu aceasta combinatie spectaculoasa de trandafiri rosii si albi. Compozitie: 29 trandafiri rosii si albi, frunze de aspidistra, ambalaj asortat Vezi mai mult
  320 lei

 • Summer Sunrise

  Admirat pentru frumuseţea sa, acest buchet de trandafiri este alegerea perfecta pentru a trimite sentimente profunde de iubire. Potrivit pentru orice eveniment : "Aniversare", "Naştere".Cand vine vorba de flori, trandafirul este No 1 , cu forma eleganta si si un parfum de neuitat, buchetul de trandafiri este unul dintre cele mai celebre şi mai iubite flori. Livram flori la domiciliu oriunde in Bucuresti.

  Compozitie:  21 trandafiri portocalii,  7 fire hipericum rosu , 5 fire leucadendron, 5 fire alstroimeria, Frunze de robelini , Ambalaj asortat

  

  Vezi mai mult
  370 lei

 • Thinking Of You

  Compozitie:25 trandafiri rosii, eucalipt, verdeata olandeza mixta, ambalaj asortat

  Vezi mai mult
  290 lei

 • 21 trandafiri albi

  Acest buchet deosebit simbolizeaza puritatea, inocenta si dovada unor sentimente curate. Alegerea perfecta pentru: Aniversare, Ocazii, Evenimente

  Florionline.net iti aduce trandafirii albi pentru o ocazie speciala.

  Compozitie: 21 fire trandafiri, verdeata mixta, ambalaj asortat

  Cadou: Plic hrană pentru flori (Hrană pentru flori tăiate conţine elemente nutritive care vă menţin florile din vază frumoase pentru mai mult timp.)

  Vezi mai mult
  240 lei

 • 101 Trandafiri Rosii

  Doriti sa felicitati o persoana draga pentru a sarabatori un eveniment important? Acest buchet imens de trandafiri cu siguranta va fi un cadou potrivit. Livram flori in 2 ore de la confirmarea plati.

  Compozitie: trandafiri 101 fire, verdeata mixta, ambalaj asortat

  Vezi mai mult
  920 lei

 • Buchet 25 Red Roses

  Vrei sa ii spui cuvintele magice si nu stii cum?Lasa acest superb buchet de trandafiri sa te ajute! Cei 25 de trandafiri de un rosu purpuriu ii vor spune cat de mult o iubesti!

  Compozitie: Buchet 25 trandafiri rosii, Verdeata mixt, Ambalaj asortat

  Vezi mai mult
  270 lei

 • Irisi mov

  Aceste flori de primavara vor surprinde prin culoarea si intensitatea lor.Trimite flori online cu livrare la domiciliu , hotel , restaurant prin Florionline.net.

  Compozitie: 45 fire iris, verdeata olandeza, funda asortata

  Vezi mai mult
  280 lei

 • Muse

  Prospeţime şi sensibilitate in acest super buchet de flori ! Din trandafiri crem, roz si rosu va reusi sa lumineze ziua celui care îl primeşte,cul frunzee delicate si freziile albe veti face un cadou foarte memorabil!

  Cadou : Plic hrana pentru flori ( Hrană pentru flori tăiate conţine elemente nutritive care vă menţin florile din vază frumoase pentru mai mult timp).

  Vezi mai mult
  190 lei

 • Love Eternal

  Acest buchet delicat simbolizeaza iubirea pura, sentimentele curate ramase neschimbate de-a lungul timpului si presarate cu amintiri placute. Este un excelent cadou aniversar!

  Compozitie: 11 trandafiri albi, 5 hipericum verde, 5 leucadendron, eucalipt, frunze de robelini, Ambalaj asortat

  Vezi mai mult
  290 lei

Articole 1 pana la 10 din 28 in total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3